torstai 9. elokuuta 2018

Creative process

1. This is awesome
2. This is tricky
3. This is shit
4. I am shit
5. This might be ok
6. This is awesome


Moi! Me ollaan taas täällä, ainakin toistaiseksi tässä blogissa. Malikaksikon tarinat oli hetken aikaa maailmalta piilossa, kun mietiskeltiin miten jatkettaisiin hommia. Nyt jutut jatkuu täällä, tervetuloa mukaan. :) 

Missä mennään? Tapio nousi keväällä kolmosiin ja kisasi siellä muutamat kisat. Niissä koitoksissa tehtiin tärkeitä havaintoja jatkon kannalta ja lisättiin yksi jos toinenkin asia treenilistalle. Ja sitten me oltiinkin luovalla tauolla... Vähitellen palaillaan asiaan ja otetaan taas muitakin lajeja enemmän haltuun. Pitkästä aikaa on alettu työstää tottiksia ja jälkikausikin korkattiin asianmukaisesti elokuussa. 

Kesän helteissä on polskittu sorsien seassa lähilammessa, kävelty hitaasti haaveillen metsäpolkuja ja vähän jumppailtu temppuja ja aivosoluja siististi sisätiloissa. Etenkin Sookie nauttii, kun saa oivaltaa ja hassutella uusia juttuja. Nyt kun on laajennettu valikoimaa taas useamman lajin puolelle, huomaa hyvin miten lajit tukee toisiaan. Tapion haasteisiin kisatilanteissa löytyy avaimia ihan muualta kuin agilitykentältä, käy ilmi. Näistä ja monesta muusta asiasta tulee lisää juttua jatkossa, mutta nyt nautiskellaan toistaiseksi viimeisestä auringonlaskusta meille Maaningalla. Olemme viettäneet pienen pientä hengähdyshetkeä maalla, mutta huomenna on hurautettava takaisin kehäteiden tienoolle töiden kutsuessa. Kesäloma odottelee syyskuussa, huh... 

Alla vähän matskua tästä reissusta. Sinne se hiippailee, oman metsän siimekseen. Myös metsän kuninkaaksi kutsuttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti